Buradasınız :Haberler

Yucin

5.İstanbul Kalıp Fuarı

KALIP SEKTÖRÜNÜN BULUŞMA PLATFORMU

Türkiye; hızla artan nüfusu, avantajlı coğrafyası, avantajlı coğrafyanın ihracata katkıları ile dünya çapındaki gelişimini sürdürüyor. Ülkemizde harekete geçen en önemli sektörlerden biri de hiç kuşkusuz, kalıp sektörü. Son yıllarda ana sanayide yaşanan gelişmeler, otomotiv ve beyaz eşya sektörlerinde başarılı geçen bir yıl ve yurt dışındaki keyifli rekabet, 2009 senesinde, Türk kalıp sektörünü olumlu yönde etkileyen diğer faktörler oldu.

İleri teknoloji makine parkuru, bilgi birikimi, uygun fiyat politikası ve coğrafik avantajları ile sınır tanımaz bir hal alan kalıp sektörümüz, 5. senesinde, spesifik fuarında buluşuyor.

İstanbul Kalıp Fuarı, önceki senelerde olduğu gibi, sektörün yükselen başarı grafiğini kamuoyuna duyurmayı, uluslararası arenalarda söz sahibi olması konusunda destek sağlamayı ve sektörün ihtiyaç duyduğu platformu oluşturmayı hedefliyor.

Üreticiler, tüketiciler, satın almacılar, uygulamacılar, yurtiçi ve yurt dışı temsilcileri… Kısacası sektörün tüm mensupları, 5.İstanbul Kalıp Fuarı’nda yeniden bir araya geliyor. Sektörün güç birliği yaptığı, kalıp üreticisi ile sanayicilerin buluştuğu gerçek ticari platform yeniden oluşuyor.

Geleneksel hale gelen İstanbul Kalıp Fuarı’nın 5.’sünde yeniden buluşmak ve nice işbirliklerine imza atmak dileğiyle…